Terug naar overzicht
Nieuws

Als je ’s ochtends wakker wordt…

…schrijf je éérst met Violet. Tenminste, dat doet Josje:

“Ha Violet,

Het is 6.05 in de ochtend en ik lig hard te lachen om het antwoord van jou en Meneer Beer. In mijn bed, ja.

Dit is best een goed begin, Violet. En de gedachte dat er ook een naakte Violet bestaat, vind ik ook een heel vrolijke. Maar beter ga ik daar voor nu niet verder op in.

[…]

Ooit gaan we natuurlijk samen uit eten, ook al classificeer jij me nu plagend jouw 3e of 4e keus. Haha! Ik weet een paar geweldige restaurants, waar ik je heel graag zou willen zien. Ik houd van restaurants met van die ronde banken, in plaats van stoelen. We zouden half naast elkaar kunnen zitten, en min of meer hetzelfde uitzicht hebben. Dat geeft jou de ruimte om niet de hele tijd naar mij te hoeven kijken. Niet dat ik lelijk ben hoor. Zeker niet. Maar ik fantaseer dat jij het prettig vindt een beetje in de verte te kunnen kijken. Daarover later ook meer.

Ik stel me in ieder geval voor dat ik de hele avond vermaakt naar jou kijk. Jij die van de hak op de tak springt, draaiend met je ogen, omdat in je hoofd het volgende onderwerp zich al weer aandient, terwijl ook de goddelijke geur van warme chocolade je aandacht vraagt. Koks zijn onverbiddelijk.

Nou Violet, ik zie dat het inmiddels 6.40 uur is. Ik ga nog een klein beetje proberen te slapen. Sorry dat ik je niet schreef terwijl ik dronken was, maar dat komt vast nog wel eens. Dat ga ik nog even proberen te voorkomen 🙂

Veel liefs, Josje

PS: hoe weet je dat ik sport? Heb je op internet gekeken? Wat een gezellig idee! Volgende keer zal ik iets over mezelf vertellen. Maar als je al vragen hebt, zeg het me dan.”

NB: spelers van Hartenjager geven zelf aan of we hun brieven mogen publiceren. Als je aangeeft dat dat niet mag, maken we je brief nooit openbaar.